Turkosblå kjol

Har sytt på en kjol här i veckan och den blev klar idag. Jag ville prova hur man gör fickor som liksom hänger ner lite grann och blir påsiga och jag tycker att jag lyckades ganska bra med det. Men i övrigt är jag inte speciellt nöjd. Mest på grund utav tyget.

Hittade ett billigt bomullstyg i tuskaft i en gardinaffär som fick duga för detta experiment, men dels håller det på att gå sönder i alla sömmar för att det är så glest vävt och dels blir det så lätt skrynkligt. Och det är omöjligt att stryka bort skrynkorna, även om man har på högsta värme och på högsta ånga så försvinner inte vecken. Jag undrar vad detta tyg ska användas till egentligen....I övrigt är kjolen sydd med rak midja, dold dragkedja bak och två veck framtill precis mellan de turkosa och blåa.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej!

Jättefin kjol :)

Och jag älskar din blogg, jag undrar om du skulle kunna visa hur man gör en vanlig ganska lätt väska, steg för steg :)

2009-03-17 @ 16:19:44
URL: http://jennoou.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Hej!

Skulle vara roligt om du ville vara med i min tävling där man ska gissa vilken kändis det är och man kan vinna en heder designad av mig, tävlingen avslutas den 26/3 (:

2009-03-18 @ 14:26:18
URL: http://jjassie.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Nice. Är det något du jobbar med förutom på fritiden, design och skapande alltså?

2009-03-22 @ 10:39:45
URL: http://foxxy.blogg.se/
Postat av: Josefin

Svar till Jenny:

Jag skulle kunna försöka klura ut någon mall till en roligt väska, är det någon speciell modell du tänkter på?Svar till Ulrika:

Jag jobbar som lärare i textilslöjd och idrott så lite skapande blir det på jobbet med, men det är mest att försöka inspirera andra att skapa och förverkliga deras ideér./Josefin

2009-03-28 @ 23:32:07
URL: http://josefindesign.blogg.se/

Kommentera/Fråga här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar/Fråga:

Trackback