Jag reser till storstan

Imorgon är jag ledig från jobbet och reser till Stockholm! Självklart är siktet inställt på att hitta lite roliga tyger som jag kan återvända hem med. Hoppas nu bara att det finns någon tygaffär i huvudstaden...


I brist på annat tyg så införskaffade jag mig tyget Ivar från Åhlens. Av detta är det tänkt att det ska bli en kjol, men jag får fortsätta med det efter helgen.


Kommentarer
Postat av: Anna

Det kommer säkert att bli en supersöt kjol!

2009-04-03 @ 11:02:23
URL: http://snotra.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hej hej :) nu har jag letat och letat efter en hemsida där man får hjälp mej att sy och jag tror att jag har kommit rätt! Jag är 13 år och har ritat kläder jätte länge och har kommit på att jag vill börja sy också. Jag har lite svart och lite vitt tyg och jag tänkte sy en "hög midja" kjol eller ett linne. Den som är enklast, eftersom jag är nybörjare. jag vill inte ha speciell form. Så Jag tänkte om du kanske kunde hjälpa mig lite, och jag skulle bli jätte glad! Jag har ingen blogg, men du kan mejla mig. Tack på förhand! :)

2009-04-05 @ 17:33:39
Postat av: Anna

Sandra: kopiera ett linne du redan har för att komma in i det hela. När du känner dig säker på modellen kan du börja göra egna ändringar. Titta på hur köpta kläder är konstruerade för att få ett hum om hur det borde se ut. Annars skulle jag rekommendera att låna ett färdigt mönster med sömnadsbeskrivning från syslöjden...

2009-04-08 @ 19:11:04
URL: http://snotra.blogg.se/
Postat av: Eva

Den bästa tygbutiken i sthlm ligger i Tensta och heter "supertyghus". Ville bara tippsa om den.



word=Supertyghus&geoarea=Sp%25E5nga" rel="nofollow">http://gulasidorna.eniro.se/query?what=cs&searchword=Supertyghus&geoarea=Sp%E5nga



2009-04-08 @ 22:21:26
Postat av: Sandra

Eller så har du textilcentrum i Sundbyberg där köper jag alla mina tyger! Rena paradiset med lager av tyger! Dit måste du bara gå!!

2009-04-08 @ 23:42:27
URL: http://blogg.ckrets.se
Postat av: Josefin

Svar till Sandra:

Jag har mailat dig och gett dig några tips där!



Svar till Anna:

Jättebra tips! Jag tittar ofta på köpta kläder för att se hur de är konstruerade, mycket lättare än attförsäka läsa sig till det.



Svar till Eva och Sandra:

Tack för era tips på tygafärer, tyvärr kom de lite sent. Men jag ska ha era tips i tankarna nästa gång jag åker till Stockholm. TACK!



/Josefin

2009-04-10 @ 17:09:42
URL: http://josefindesign.blogg.se/

Kommentera/Fråga här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar/Fråga:

Trackback