Limpenna

Var på symässan i Älvsjö för någon månad sedan och köpte lite småsaker till syrummet. Bland annat hittade jag en penna, Sewline, som är en tyglimpenna som verkade så himla bra men jag visste inte vad jag skulle använda den till. Tiden gick och penna förblev oanvänd och jag funderade och funderade vad jag skulle ha den till. Kanske kan använda den på något ställe som är besvärligt att nåla på tänkte jag, man limmar ihop det först och syr sen. Klistret är nämligen sånt att man kan dra upp och sätta tillbaka några gånger utan att det blir så kletigt, ungefär som postit-lappar.

Men jag kom på väldens idé, använd pennan då du ska sy applikationer, då slipper man använda vliesofix och strykjärn och grejer, bara dutta lite lim och tryck fast.

Så när jag sydde min Ko-ompis använde jag limmet när jag sydde på de svarta fläckarna på kossan. Jag duttade på limmet ute i kanten på lapparna, tryckte fast dem på kossan och sicksackade ihop. Superenkelt.

Någon som vet andra användingsområden för limpennan?


Kommentarer
Postat av: Natalie - Country music fan

Vilken härlig blogg du har! :)

Och du skriver intressant för övrigt!Ta hand om dig. kram

2011-06-26 @ 23:48:50
URL: http://nataliedahlberg.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag vet precis :)Jag har precis sytt regnkläder till Elna. Där vore pennan perfekt. Jag fick ju krångla och tejpa sömmarna, men lim vore kalas istället :D

2011-06-27 @ 09:59:31
URL: http://knoddffs.wordpress.com
Postat av: Ingalill

Aha! Jag har ett Gore-Tex projekt som blivit liggande... pga nålningsproblematiken. Och här är alltså lösningen.

2011-07-02 @ 23:18:55
Postat av: Bitte Kråkbo

Hej har just nu en grymm tävling på min blogg där du har chansen att vinna en snygg Cykel värd 4495 kr.http://www.lovemercury.se/?p=3960

2011-07-30 @ 20:36:09
URL: http://www.lovemercury.se/?p=396

Kommentera/Fråga här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar/Fråga:

Trackback