Penselförvaring

Fortsätter med att sy lite "bra att ha" småsaker. När ens egen kreativitet inte riktigt finns där är det bra att kunna locka fram den genom genom att följa beskrivningar som kreativa bloggare lagt ut. Nu blev det ett sminkpenselfodral. Enkelt att sy, tar lite plats, lätt att stoppa i väskan och det gör att man får lite mer ordning på livet. Samma mönster kan man även använda om man vill sy virknålsfodral eller stickfodral. Eller bestickfodral till picknicken, det är bara fantasin som sätter gränser.
Mönster hittar du HÄR
Mönstret är gjort av bloggaren poppylinda

Tamponpurse

Kände att jag inte bloggat sedan 10 september och tänkte att det var dags nu. Synd bara att det sista inlägget jag skrev innehöll en bild på mig i baddräkt och varje gång man gått in på bloggen har man sett baddräktsbilden... Känns lite fel så här i juletider.

Har inte sytt så mycket den senaste tiden och därför inte haft något att visa upp på bloggen. Men nu har jag börjat sy lite så smått igen och kommer att börja visa upp mina alster igen. Först ut är en tanponpurse, ett lättsytt tampongfodral, perfekt som komma igång projekt. Snyggt att ha i väskan och mycket mer hållbart än kartong.


Mönster och beskrivning hittar du HÄR

RSS 2.0