Hundjacka

Min systers hund är lite frusen av sig och har precis dragit på sig urinvägsinflamation så jag fick en beställning av henne att sy en jacka till hunden som skulle täcka rumpan ordentligt och vara fodrad med något varmt.

Sagt och gjort så sydde jag en rosa kreation som han ska få krya på sig med! Blev riktigt nöjd och det blev förhoppningsvis syrran med.


Yttertyget är något plastaktigt tyg för att hålla vätan borta och den är fodrad med vanligt jackfoder. Hela jackan är kantad med kantband och har ett spänne på ryggen


Och så här snygg blev han!

 


DoReDoad hängselkjol

Sydde i början av min bloggkarriär (har faktiskt bloggat i två och ett halv år nu) en hängselkjol som jag inte riktigt blev nöjd med. Den blev använd några gånger men har nu mest varit hängande och samlat damm. Hittade kjolen här om dagen, provade den, ställde mig framför spegeln och tänkte -Nej, den här kommer jag inte att använda igen. Men sen hände det! Mina s(uper)ykrafter kom tillbaka, min kreativitet, mina idéer och mina lösningar. Jag tänkte -Den här ska jag göra om! 

Ja, nu är det ju så att jag varken är någon superhjälte eller superdesigner. Det jag gjorde var att ta bort 15cm på längden så att det blev en kort kjol istället för en lång. Men det gjorde stor skillnad tycker jag och den kommer troligtvis användas fler gånger som kort kjol istället för lång.


En kjol med extremt hög midja, hängslen och dold dragkedja i midjan. Kjoldelen är sydd på skrådden och har fyra motveck fram och fyra bak.

RSS 2.0